Termaterin väkeä juhlatunnelmissa. Kuvassa yrityksen perustajiin kuuluva Tero Väärämäki (toinen vasemmalta) ja Erkki Pihlajaharju (kolmas oikealta). Yrityksen perustajiin kuuluu myös Matti Pihlajaharju (ei kuvassa). Myöhemmin omistajaksi on tullut myös Erkki Lassila (ei kuvassa).

Termater Oy:n tarina on jo 15 vuoden mittainen. Yritys aloitti toimintansa 28.9.2006. Yrityksen liiketoiminta keskittyi alkuvaiheessa polyuretaanieristeisten tuotteiden ja eristelevyjen valmistukseen, Vuonna 2010 toimme markkinoille ensimmäisen kattoelementin. Farmari kattoelementti sai markkinoilla hyvän vastaanoton, ja menestyksen myötä aloitimme myös teollisuuden villaeristeisten kattoelementtien valmistuksen.

Vuonna 2010 Termater aloitti yhteistyön Euroopan suurimman polyuretaanilevyjen valmistajan Recticelin kanssa. Yhteistyö jatkui aina vuoteen 2015 saakka, jolloin polyuretaanin käyttö Termaterin tuotteissa  alkoi vähetä. Vuoteen 2018 saakka Termater valmisti kattoelementtien ohella myös rakennusmoduleja ja urakoi kokonaisia rakennuskohteita. Tuolloin tehtiin päätös keskittymisestä puurunkoisten kattoelementtien kehittämiseen, valmistukseen ja asennusliiketoimintaan.

Asiakkaat ovat ottaneet hyvin vastaan myös Termaterin 2019 kehittämät uudet teollisuustuotteet, Loisto- kattoelementin ja Varma- kattoelementin, sekä vuonna 2020 esitellyn Farmari + kattoelementin. Nykyään Termater on yksi Suomen suurimmista kattoelementtien valmistajista. Valmistamme Vetelissä vuosittain reilut 150 000 neliömetriä kattoelementtejä, ja liikevaihto jatkaa kasvuaan.

Kiitos kaikille asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja toimittajille, sekä muille yhteistyötahoille vaiherikkaista 15 vuodesta!

Jatketaan yhdessä tulevaisuuden rakentamista.

Termaterin väki.