VÄRIÄ SISÄKATTOON

Suomalaisen perheyrityksen Taipaleen Teräksen nykyaikaiset 1800m² toimitilat sijaitsevat Kyyjärven Honkalehdon teollisuusalueella. Yrityksen omistajat, Johanna ja Jouko Taipale, sekä myös osakkaana oleva perheen tytär Jasmine, ovat kaikki perheyrityksen palveluksessa. Kaikkiaan yritys työllistää 7 teräksistä ammattilaista.

Uusissa toimitiloissa tuotantoa on pystytty tehostamaan. Sen myötä myös asiakaspalvelu on parantunut, kun toimitukset asiakkaille ovat nopeutuneet. Kattotoimittajan valinta oli Taipaleen Teräkselle lopulta helppo. Termaterin halu ja kyky toteuttaa projekti asiakkaan haluamalla tavalla ja nopealla aikataululla, olivat tärkeimmät syyt Termaterin valintaan. ”Termaterilla ymmärrettiin, että kattotoimitus on tärkeää sovittaa yhteen rakennuksen muun aikataulun kanssa”, toteaa Jouko.

Taipaleen Teräs valitsi kattoonsa Termaterin Loisto-kattoelementin. Loisto-elementin sisäkatto on terästä, ja sen saa eri väreissä. Taipaleen Teräksen tehdashallissa sisäkatto on vaalean harmaa, joka antaa hienon säväyksen hallin sisätiloihin. Johanna ja Jouko ovat olleet erittäin tyytyväisiä valintaansa.