toimiva kattoratkaisu

Markus ja Minna Puolivälin maitotilaa laajennettiin 2017. Kattotoimittajan valinnassa Puolivälien vaakakupissa painoi paljon Termaterin toimitusvarmuus, asiakaslähtöisyys ja joustavuus toimituksen aikataulussa ja sisällössä. Ruodevalmiit kattoelementit asennettiin kolmen päivän aikana. Lisäksi Termater toimitti myös kennolevyt päätyseinään. Termater suunnittelee ja toteuttaa jokaisen kohteen omana projektinaan, niin että asiakkaiden tarpeet tulevat varmasti huomioiduksi.

Termaterin myyntipäällikkö Jarmo Mäkelä kävi tapaamassa Markusta ja Minnaa ja sai kuulla, että he ovat erittäin tyytyväisiä valintaansa. Katto on lunastanut lupauksena toimivuutensa suhteen. Laajennusosan hyvä ilmankierto ja valoisuus tekee tilasta miellyttävän työskennellä, ja unohtamatta pääasiaa, lehmien myös turvallisen ja terveellisen asua. Lisäksi katto on lämmöneristävyytensä puolesta ensiluokkaa. Kesällä viileä, ja talvella juuri sopivan lämpöinen.

 Ennen laajennusta navetassa oli 2700 neliömetriä. 2100 neliömetrin laajennuksen myötä Puoliväleillä on nyt lypsyssä 280 lehmää. Kaikkiaan eläimiä on 550. Ihan heti ei navettaa tarvitse laajentaa uudelleen, mutta suunnitelmissa on jo vasikkalan laajennustyöt ja rehukatos sekä lämmin konehalli.