Haemme tehdaspäällikköä Termater Oy:n palvelukseen Veteliin

Vastaat tehdastoimintojen johtamisesta ja kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluu suunnittelun, tuotannon ja asennushenkilöstön johtaminen. Tärkeä osa työtäsi on yhteydenpito asiakkaisiimme ja projektien koordinointi yhdessä heidän kanssaan. Työsi sisältää asetettujen tavoitteiden seurantaa ja raportointia yrityksen johdolle, mutta ennen kaikkea se on aktiivista läsnäoloa suunnittelun, tuotannon ja asennustoiminnan arjessa. Kuulut yrityksen johtoryhmään ja vastuullasi on 30 henkilön ammattitaitoinen organisaatio. Raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle.

Odotamme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja työkokemusta. Sinulla on hyvät organisointitaidot, positiivinen ja tuloshakuinen asenne sekä rohkeus tehdä päätöksiä. Osaat ennakoida ja johtaa muutosta läpi koko organisaation. Ihmisten johtajana saat tiimin pelaamaan samaan maaliin ja sinulla on myös kyky palvella menestyksekkäästi jo olemassa olevia asiakassuhteita sekä vahvistaa yhteyksiä kaikkiin sidosryhmiin. Sinulla on määrätietoinen ote toiminnan jatkuvaan parantamiseen niin talouden kuin projektitoiminnan näkökulmasta.   Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Tarjoamme: – vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkkauksen ja monipuoliset työtehtävät
– hyvät henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet kasvavassa yrityksessä
– mahdollisuuden osallistua yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen omilla ideoilla
– viihtyisän työympäristön laadukkaiden tuotteiden ja osaavan tiimin parissa
– kattavan perehdytyksen, organisaation tuen ja hyvän työilmapiirin

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.8.2021 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!