Termater Oy on Keski-Pohjanmaalla Vetelissä toimiva puurakenteisia kattoelementtejä suunnitteleva, valmistava ja asentava yritys.

 

Yritys on perustettu vuonna 2006 ja olemme yksi Suomen suurimmista puurakenteisten kattoelementtien valmistajista. Vuosittain valmistamme kattoja yli 100:n teollisuuden, kaupan ja maatalouden kohteeseen.

 

Meidät tunnetaan puurakentamisen asiantuntijana sekä innovatiivisten ja laadukkaiden tuotteiden kehittäjänä. Puurakentamisen kysynnän kasvaessa, vahvistamme tuotekehitys- ja suunnitteluosaamistamme ja haemme joukkoomme rakennesuunnittelijaa kattoelementtien suunnittelutehtäväviin. Tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet kasvaa eturivin puurakenteiden suunnittelijaksi. Mielenkiintosi mukaan voit suuntautua suunnittelun ohella myös laskentaan- tai tuotannon tehtäviin. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

 

Työtehtävät koostuvat pääsääntöisesti kattoelementtisuunnittelusta ja tuotekehitystehtävistä yhteistyössä oman organisaation ja asiakkaan suunnittelijoiden kanssa. Suunnittelijana voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokemusta omaava, mutta myös käytännön kokemus rakennusalalta on toivottavaa. Tehtävän hoitaminen edellyttää cad -suunnitteluosaamista, mielellään CADMATIC tai vastaavalla ohjelmistolla, sekä järjestelmällistä työskentelytapaa ja hyviä yhteistyötaitoja. Englannin tai ruotsin kielen osaaminen on etu, mutta ei välttämättömyys. Työpaikkasi sijainti on tehtaallamme Vetelissä. Tarvittaessa avustamme asunnon hankinnassa.

 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löytyessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Hakuaika: 11.12.2020 saakka

 

Kyselyt ja hakemukset:

 

Tehdaspäällikkö Jukka Torppa

Email jukka.torppa@termater.fi

Puhelinnumero 0400-718665