Tehtäviisi kuuluu puurakenteiden suunnittelu osana suunnittelutiimiämme sekä 2D ja 3D-kuvien tuottaminen. Toimit tärkeänä linkkinä myynnin, tuotannon ja asiakkaan välillä. Työsi sisältää myös Excelin käyttöä.  Osallistut myös suunnitteluprosessien kehittämiseen.

Odotamme tehtävään soveltuvaa rakennusteknistä koulutusta ja työkokemusta suunnittelijan tehtävästä. Sinulla on hyvä paineensieto- ja ongelmanratkaisukyky, olet oma-aloitteinen ja positiivisella asenteella varustettu joukkuepelaaja. Olet asiakaspalveluhenkinen, huolellinen ja vastuuntuntoinen. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme: – vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkkauksen
– modernin työympäristön ja mahdollisuuden kehittää osaamista
– vastuullisen tehtävän laadukkaiden tuotteiden parissa
– kattavan perehdytyksen ja organisaation tuen
– hyvän työilmapiirin ja joustavan etätyömahdollisuuden

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.11.2021 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!