Yrityksemme on perustettu vuonna 2006 ja olemme yksi Suomen suurimmista puurakenteisten kattoelementtien valmistajista. Vuosittain valmistamme kattoja yli 100:n teollisuuden, kaupan, julkisen rakentamisen ja maatalouden kohteeseen.

Meidät tunnetaan puurakentamisen asiantuntijana, sekä innovatiivisten ja laadukkaiden tuotteiden toimittajana. Kattoelementtien käytön ja puurakentamisen kysynnän kasvaessa, vahvistamme myyntitiimiämme ja haemme joukkoomme kattoelementtimyyjää.  Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden päästä mukaan suomalaisen puurakentamisen kasvuun alan kärkiyrityksessä.

Odotamme sinulta intohimoista suhtautumista myyntityöhön ja asiakaspalveluun, nykyaikaisten tietojärjestelmien ja ohjelmistojen käyttöosaamista, määrätietoisuutta sekä järjestelmällisyyttä asioiden hoitamisessa, ja luonnollisesti myös matkustusvalmiutta eri puolille Suomea. Koulutukseltasi voit olla rakennusalan tai kaupallisen koulutuksen saanut henkilö. Tehtaamme sijaitsee Vetelissä, mutta työn tekeminen myös toiselta paikkakunnalta on mahdollista.

Kokemuksestasi ja koulutuksestasi riippuen, työtehtäviisi voi kuulua koko asiakassuhteen hoitaminen ja projektien kokonaisvaltainen läpivieminen tarjousvaiheesta kohteen hyväksyntään saakka. Jos olet vielä työurasi alkuvaiheessa, voimme tarjota sinulle osaamiseesi ja mielenkiintoosi sopivaa myynnin osa-aluetta esimerkiksi markkinoinnissa ja asiakashankinnassa, myynnissä, tarjouslaskennassa tai vaikkapa projektinhoidossa. Tukenasi sinulla on kokenut myyntitiimi, osaavat suunnittelijat sekä tehtaan toimituksista vastaava tuotannonjohto. Työtehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löytyessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakuaika: 31.5.2021 saakka

Yhteydenotot: Toimitusjohtaja Jarmo Kolehmainen, Puh. 040-5297888 ja e-mail jarmo.kolehmainen@termater.fi